Varför jag valde att åka till USA

Tänkte ta och tala om för er som läser om varför jag valde att söka till utbytesprogrammet och varför just till USA. Jag har svårt att minnas exakt vad som gav mig idén, men jag har alltid velat bo och plugga utomlands, och i slutet av högstadiet började jag prata med kompisar om att plugga utomlands. Vi funderade över att plugga ett år i det svenska gymnasiet i London. Senare började jag dock läsa en massa bloggar där folk berättade om sina utbytesår och hörde även från kompisar som var iväg/skulle åka iväg. Även alla broschyrer som fanns i skolan om utbytesår fastnade jag för och läste.
 
Jag funderade mest över England och USA, men även Sydafrika gjorde mig nyfiken. Jag ville inte åka till något land som någon jag kände hade varit på utbytesår i, men ändå till ett engelskspråkigt för att jag älskar engelska och det är (ganska självklart) det språket jag kan bäst förutom mina modersmål (svenska och finska), vilket säkert också är varför många väljer ett engelskspråkigt land, haha. USA är ju det vanligaste och därför finns det så många bloggar om det. Jag ville verkligen uppleva det som alla skrev om, speciellt de amerikanska high schoolen. Det var nog det som avgjorde det, den amerikanska skolan.
 
Förra året under vårterminen började jag att ta upp det här för mina föräldrar. Till slut gick de med på att gå på ett möte med mig hos Explorius och sedan blev jag accepterad av programmet. Efter det var det bara att vänta på ansökningsprocessen. Och nu har jag en placering. Wey hey!
 

Kinamat är mums

Nu har jag mejlat med min värdmamma i ungefär en månad och även växlat ett par mejl med värdpappan under ett par veckor. Min pappa har också mejlat dom och fått svar. Allt känns jättebra och jag ser fram emot Augusti så mycket! Mina värdföräldrar verkar så roliga och trevliga. Dom är ganska unga så det känns som att dom också har det lite enklare att förstå sig på mig som är en sån där icke färdigutvecklad tonåring. Mamman och jag har också massor med saker gemensamt vilket är kuligt, hoho. 
 
Jag måste klura ut hur man länkar andra bloggar på bloggen här också. Var längesen jag bloggade och verkar som om saker och ting har förändrats sen på blogg.se sedan jag var tolv. Och bloggdesignen, hur fixar man en sådan? Okej, det är inte direkt någon brådska men jag är otålig med allt. Jag vill att det ska bli sommarlov nu. Det är inte ens två månader kvar till avslutningen!! Yääääy! 
 
Jag är på så bra humör bara. Det är soligt och varmt ute, sommaren är snart här och på utbytesfronten känns allt så braahh! Yeeeee.
Oj så fin bild, låål. Vadå gult hår? Vad stelt det känns att lägga upp det här, men ja, så här ser jag ut när jag äter. Eller SÅG ut. För två år sedan. Sommarlovet 2012 i Köpenhamn. I sommar ska vi dit igen. Åh vad jag älskar Ströget och kinamatslådorna. Sommar ♥