Tennis är livet

Hejsan svejsan!
 
Anledningen till mitt dåliga bloggande senaste veckan har varit jo, tennisen! Har haft träning varje dag efter skolan och har varit så trött efter. "Livet" kom emellan, som William Spetz sa i någon av hans gamla videos nån gång. Näe, men nu ska jag inte ligga på latsidan. Ska försöka langa fler inlägg!
 
I fredags var jag i alla fall med på första tennismatchen. Inte för att spela dock.. Jag har ännu inte varit med på 10 träningar, vilket är varför jag inte fick spela. Jag ska nog säga att jag hade tur den gången alltså, det var 40 grader ute!!! Den här veckan har varit något otroligt varm. Har blivit nominerad för The Ice Bucket Challenge, och jag hoppas på att jag får chansen att utföra det snart, hah!! 
Såhär kan det se ut en tidig lördagmorgon när man går mot skolan för tennisträning...

Skolstart

Nu har jag gått i skolan i en vecka och har fått känna efter lite hur det är. Min favoritlektion är absolut teater, det är så kul! Vår teaterlärare här jättehärlig och galen, underbart! Och människorna i den klassen är också härliga. Teater är dock typ den enda klassen jag har då jag har chansen att faktiskt prata med folk. Under rasterna hinner man ju inte då dom är 5 min korta och man kvickt ska ta sig till nästa klassrum.
   
På lunchen brukar jag äta med andra utbytesstudenter. Vi brukar alltid bestämma att vi ska ses och äta. En gång åt jag dock med en tjej från pool partyt ifrån lördags. 
 
I torsdags blev vi alla utbytesstudenter i hela skolan under sista lektionen skickade till biblioteket för ett kort möte. Jag och en finsk utbytis gick då dit tillsammans. Det är kul att ha träffat någon som pratar mitt språk haha. När vi kom till biblioteket så pratade en kvinna som ordnar allt med oss utbytisar i skolan, och sen skulle alla ställa sig upp och säga vad dom heter och varifrån dom kommer. Här tänkte jag att "åh, härligt! Då får jag äntligen se vem mer det är som är svensk". Tog det nästan lite för givet, höhö, men HA! inte en enda svensk?! Förutom jag då, men jag är ju inte ens svensk pårikigt?!?! Alltså, vi är trots allt 44 utbytesstudenter i hela skolan i år, jag var lite förvånad måste jag säga.
 
Igår fyllde mina söta värdbröder år, så här kommer ett par bilder från kalaset!
Min duktiga värdmamma Ashley gjorde den här tårtan helt själv! Så snyggt!!

Peanut butter and jelly sandwich

Idag har jag haft min andra tennis-träning. Det var sjukt kul. Vi övade på att köra match mot varandra, men inte förrän under min andra match förstod jag vad som hände, haha! Nu börjar jag i alla fall komma in i det och det känns jättebra. Jag ska på ett pool party på lördag, och det är en tjej från tennisen som bjöd mig. Hon var jättesnäll och skjutsade hem mig efter träningen igår.
 
Annars idag har jag umgåtts med två andra utbytesstudenter; en tjej från Nya Zealand och en kille från Mongolien. Dom bor hos samma värdfamilj så vi var hos dom och sen gick vi till en pool som är i deras neighborhood. Dom är jättesnälla och roliga!
 
Det är verkligen skönt att lära känna folk från skolan nu innan skolan börjar på måndag. Just nu sitter jag på soffan hemma bredvid min värdbror Davis. Vi alla sitter i vardagsrummet och ser på något barnprogram på tv. Mysigt! Hade precis också min första peanut butter and jelly-macka som min värdmamma gjorde åt mig. Så gott! Yuuum! Jag kommer att gå upp så mycket i vikt här... Woho!!!