How to get a Vegas experience with class and moderation

Sabrina, Vinìcius och jag drog till The Strip över dagen igår. Så kul, vi gick omkring och tog massa bilder och åkte med bergochdalbanan. Sådan rush! Älskar att hänga med dom, haha. På kvällen gick vi sen och åt på Buffalo Wild Wings med Sabrinas värdföräldrar. Vi alla åt hamburgare dock, hehe... Alltså, något jag kommer att sakna med USA är free refills. Herregud, det är verkligen fantastiskt. Det är verkligen överallt!
Haha, fick en selfie stick i julklapp av pappa (tack!), lär mig fortfarande att använda den utan att ta bilder upp och ner.......
Glada brasilianare med favoritfärgerna i bakgrunden haha
Ja, det är den riktiga Frihetsgudinnan i bakgrunden, och ja, hon är uppbyggd av äkta choklad.

Christmas

Nu är julen över. Kan inte förstå att det gick så fort! Måste säga att jag älskar Amerikansk jul. Alla galna juldekorationer på alla hus och all rolig Christmas spirit. Juldekorationerna kom upp redan dagen efter Thanksgiving. Alltså, julgran och allt! Det galnaste var nog husen med juldekorationer som blinkar i takt till julmusik. Alltså, tänk vilka otroliga elräkningar. Men sjukt coolt! Lägger upp en video från youtube efter bilderna. Ett extremt exempel, men alltså, folk gör sånt här!
 
På julafton tog vi det mest lugnt, fast med lite förberedelse inför juldagen, men firandet startade på kvällen med att vi alla fick ett varsitt paket från tomten. Varsinn pyjamas som vi hade på oss resten av kvällen, så gulligt! På juldagsmorgonen var vi uppe tidigt och så öppnade vi paket. Fick också paket skickat hemifrån Sverige. Svensk julgodis, julkort och annat gulligt! Min fina familj kommer ihåg mig, haha. Kram!! ♥
Sen lekte pojkarna med sina nya leksaker och så ordnade vi med det sista inför jullunchen. Dagen innan hade jag bakat lussekatter, och sen inför lunchen gjorde jag kladdkaka som blivit mycket populärt i min amerikanska familj haha. Så gjorde jag också traditionell finsk morotslåda; ett måste. Ashley och Chris förberedde julskinka, gravy, potatismos, pumpapaj och lite annat gott. Vi såg på kvällen på It's A Wonderful Life. Hela dagen var riktigt mysig. 
 
Hoppas ni hemma i Sverige hade en god jul! 
 

Thanksgiving bilder

Hejsan hoppsan! Nu är det ju typ en månad sen det var Thanksgiving, men här kommer ett par visuella bevis på att jag gjorde det. Hoho! Var så trevligt så.