Skype med värdfamilj

Aaahh, jag skypeade precis med min värdfamilj. Jag var så nervös innan. Jag var inloggad på Skype men vi hade inte sagt än att vi skulle ringa eller nåt. Jag trodde att min värdfamilj skulle höra av sig när dom var hemma eller något först, men plötsligt så ringde dom bara. Jag fick lite panik där och sa "Va?? Dom ringer redan!! Vad ska jag göra??" till min pappa som satt i bakgrunden och kollade på fotbollen på TV. Så roligt, han bara "Men svara då!!" Så trög jag är som bara står där och stirrar på skärmen istället för att faktiskt svara bahahah.
    Hur som helst svarade jag så klart och så satt vi där och pratade i ungefär en halvtimma. Det gick jättebra och mina (framtida) värdbröder var så söta! Det enda var bara att jag inte hade planerat något speciellt att fråga, men jag har egentligen så många frågor, fick lite blackout där. Meen det är lugnt ändå, vi sa att vi skulle skypea eller facetimea några gånger till innan augusti. Weeey! 
 
 

Att sporta, eller inte sporta?

Hello bloggen!
 
Jag har kollat in på sporter som finns i skolan jag ska gå på i USA och det som finns på hösten för tjejer är golf, cross country, soccer, tennis och volleyball. Jag är helt värdelös på sporter egentligen, men genom att sporta mår man (enligt vetenskaplig forskning) bättre och jag vill minimera risken till att jag typ får sömnproblem eller nåt där, höhö. Nej men dessutom är det bra att hålla sig ockuperad under dagarna efter skolan. Därför har jag funderat på tennis (vilket jag bara har provat på en gång i hela mitt liv och det var ingen vacker syn), och tänkte testa på det lite mer under sommaren så att man har en chans att komma med. Eller så borde jag spela fotboll... Det kan väl inte vara såå lika svårt... Nå väl, det återstår att se. 
 
Har nu fått information om hur man fixar visum också men Explorius måste skicka hem en grej till mig först innan jag kan börja ansöka. Det hela ser så himla komplicerat ut och blä, varför...?! Äehh, låt oss bara få det överstökat, tack! 
Vem vet, det här kanske är jag om ett år... He, he.