75 dagar kvar

Tiden går så fort. I söndags var jag på Explorius allra sista avresemöte. Det mesta dom gick igenom hade man hört tidigare på avresemötena eller i andra sammanhang, och dom pratade mycket om sånt man inte vet innan man har värdfamilj. Men det var ändå kul och fick lära mig lite nya saker. Efter det har jag varit ännu mer taggad för att åka iväg. Längtar så mycket! 
 
I förrgår hade jag uppspel med världens bästa teatergrupp. Kommer att sakna dom så mycket!! Det är en så härlig grupp med jättebra sammarbete och alla är bara så härliga. Pjäsen blev riktigt lyckad och det var verkligen kul att spela upp det på en större scen. Jag är lite ledsen för att jag glömde ta bild på hela gruppen dock... Världens bästa teatergrupp alltså!!! ♥
 
Snart är skolan slut också. Jag har bara tre skoldagar kvar nästa vecka. Veckan efter det kommer jag inte gå till skolan för jag ska sommarjobba. Missar förmodligen skolavslutningen men det får jag väl leva med. Snart är det sommarlov, åh vad jag längtar till det med!
 
Bara två och en halv månad kvar!!
"Spend a little more time trying to make something of yourself and a little less time trying to impress people."
- The Breakfast Club
 
 
 

Utbytesquiz

Vilket land ska du åka till?
The United States of 'Murica
 
Vilket organisation åker du med?
Explorius i Sverige, CHI i USA
 
Hur/var skulle du helst vilja bli placerad?
Är placerad i Vegas baby!
 
Har du fått familj eller gjort delstat/regions-val?
Jag fick min familj i mars. Gjorde inget delstats- eller regionsval.
 
Kommer du att åka på något förberedelseläger?
Innan jag åker iväg till min värdfamilj så åker jag med andra Exploriusare till New York i ett par dagar.
 
Vad ser du mest fram emot?
Väldigt bra fråga. Det är många saker, men det största är väl att utvecklas och växa som person och bli mer självständig.
 
Vad fruktar du mest?
Hmm... Värmen? Haha, nej men första dagarna i skolan tror jag. Min skola är jättestor jämfört med skolorna jag tidigare har gått på i Sverige, så jag är lite nervös över att inte hitta runt där.
 
Vill du prova på någon ny sport?
Det är lite intressant faktiskt för jag är usel på sporter. Kan inte komma på någon sport jag skulle vilja prova på direkt, men tror jag ska göra det ändå. Dock vill jag vara med i skolpjäsen, eller dramaklubben eller nåt. Det känns väldigt amerikanskt och roligt, dessutom älskar jag att skådespela!
 
Vad kommer du sakna mest?
Familj och vänner, vilket jag tror är ganska vanligt, haha
 
I USA, kommer du att åka på en resa arragerad av organisationen?
På början åker vi som sagt till New York i några dagar, men sen har vi också en resa till Washington DC innan man åker hem på våren/sommaren.
 
Namnge 3 platser du vill besöka i ditt land:
Åh, jag vill jättegärna besöka San Fransisco och Los Angeles. Sen vill jag också besöka New York, vilket vi ska. Wei hei!
 
Tror du att det kommer bli ett bra år?
Helt klart! Min värdfamilj verkar helt underbar så det känns redan jättebra och tryggt. Ser otroligt mycket fram emot detta!!

90 dagar kvar

Det är idag 90 dagar tills avfärd. Jag fick igår reda på att jag har fått sommarjobb på en förskola, vilket är perfekt. Första sommarjobbsveckan är dock under samma vecka som min sista vecka i skolan är... Får se hur detta löses då, haha. Vet inte hur jag tänkte när jag i min ansökan skrev att jag kan just den veckan. Slarvigt. Nåväl, det löser sig.
   Nästa veckas söndag är även det sista avresemötet med Explorius. Det börjar alltså närma sig. Ganska ordentligt till och med. Det är bara tre månader kvar. Tre månader. Sjukt läskigt. Ärligt talat är det längsta jag varit hemifrån utan någon från min familj tio dagar. Nu ska jag vara iväg i tio månader (?!). HAHA. Nej men, hehe, det här kommer att gå jättebra. Vad har jag gett mig in på...
   Fast jag ser förstås fram emot det sjukt mycket. Det är sjukt läskigt, men jag längtar som in i skogen. Eller ut ur skogen. För jag ska ju bort från Sverige och mot öken. Så jag längtar som ut ur skogen. Jag ser fram emot att gå till Walmart. Där ska det tydligen vara en massa konstiga människor. Där passar jag nog in, tihi.