Mat och musikalaudition

I skolan är jag med i International Club vilket är ett bra ställe att träffa nytt folk på i skolan. Idag hade vi en "outing", vilket betyder att vi gick och åt ute med alla. Vi drog till en mexikansk restaurang som heter Que Mas. 

Tycker det är bra att om man inte är med i någon sport eller dylikt i skolan så kan man joina lite olika klubbar att bara hänga på efter skolan och socialisera. Det är ett bra ställe att träffa nya vänner och bara ha folk att hänga med istället för att direkt bara åka hem efter skolan. Plus så ordnar dom ibland saker på helger, så som denna outing. Så ja, för framtida utbytisar, do it!! ;)

Åh just det. I veckan var jag på audition till skolans musikal. Fick en "call back" till att dansa, men fick ingen roll. Var dock sjukt kul att testa på. Jag visste inte att jag gillar att dansa haha. 
Hannah och jag med solen i ögonen

Ahh så gott, haha.

Sommar, sol och back to school

Den här helgen var en långhelg; fredag-måndag. På måndagen var det President's Day, så vi fick stanna hemma från skolan. 
 
Det är typ sommarväder här nu. I fredags var jag på ett litet pool party hemma hos Vilma. Vi var alltså utomhus i hennes pool och chillade hela dagen. Rätt härligt! 
 
Idag var det i alla fall back to school. Var och övade på kören efter skolan och imorgon blir det audition inför vårmusikalen. Eek! Jag är så nervös över att behöva stå själv och sjunga på scenen framför folk... Eftersom jag är i teaterklassen så är jag tvungen att gå på audition oavsett, i alla fall för ett betyg, så tänker att då kan jag lika gärna go all in och provspela för musikalen. 
Ella, Thea och jag i fredags hos Vilma

En slice pizza om dagen är bra för... tyngdlagen?

Köpte för ett par veckor sen lunch i skolan. Vanligtvis har jag alltid med mig egen lunch, vilket 99.9% av gångerna är en macka och så kanske någon frukt till och en proteinbar. Men ett par gånger har jag köpt lunch i skolkafeterian. 

Alltså, oftast har dom inte något nyttigt att bjuda på i skolan. Dom har alltid pizza, och så kan man köpa snacks (t.ex. chips, en kanelbulle med glasyr på osv). Så här såg min lunch ut den där dagen i alla fall: Pizza, bitar av nån frukt jag inte kunde identifiera, en yoghurt och mjölk. Så detta är hur amerikansk skollunch ser ut. Jag tror att vi alltför sällan uppskattar vår skollunch i Sverige, haha, speciellt då den är gratis. Mums mums!