"Speak for the silent, stand for the broken"

Idag hade vi en assembly i skolan. En fantastisk man vid namnet Mike Smith kom och pratade. Han kallar sig själv en "professional teenager", men han är en professional och inspirational speaker, och så har han skapat en organisation som kallar Skate For Change. Han håller i alla fall på med en massa välgörenhet och med att hjälpa folk. Han berättade om hans liv och vad som förde honom till att göra det han gör, och om att hjälpa andra ochoch massa annat. Så sjukt inspirerande. Känner att han är så fantastisk och han är ett geni, så måste dela med mig om detta. Tog bild med honom efteråt också tihi. Respekt till den här mannen asoo. Kolla in honom här i videon under tycker jag!

Spirit Week and Choir practise

Igår spelade Thea och jag in vår vlogg. Jag ska redigera den och sen publicera den, men min movie maker laggar!! Så måste lösa det... Nu är det också Spirit Week i skolan igen, och igår var det Twin Day, så i videon är Thea och jag klädda i matchande kläder hoho. Älskar allt school spirit-relaterat i skolan. Alltid kul med extra grejer som så många också deltar i! Idag var det "Dress up like you favorite teacher" så en tjej gick all-in och målade på skägg för att se ut som sin favoritlärare haha. 
 
Annars igår hade jag kör. Går dit med Hannah, och nu håller vi på och övar inför körföreställningen. Det är så kul för det är typ "musical theater", så det är lite "musikaligt" för vissa i kören är med i kören för att dom senare vill vara med i musikalen i vår. Vi håller alltså på och koreograferar dans till låtarna. Love it! 
"Gammal" selfie med knasiga Lincoln, så gulle
 

It's just a "see you later"

I lördags var det alltså Ambers going away party. Helt sjukt vad fort tiden gått. Nu är hon tillbaka i Nya Zeeland. Förstås sjukt sorgligt i lördags, kunde inte hjälpa men gråta. Vi snackar alla om hur vi måste ha en reunion när vi alla är 21 och komma tillbaka till Vegas haha.