It's Spring Break!

Känner mig så himla relaxed nu efter att vi blivit avklarade med third quarter i skolan och nu börjat Spring Break. Tänker inte på så mycket just nu och bara ser fram emot att åka till Cali på måndag. 

Spring Break började i alla fall bra. Sov igår över hos Sabrina och idag drog hon, Thea och jag till the mall och shoppade lite. Lite sommarkläder och sånt. Vi hade sånt flyt med all shopping haha. Tror att allt vi alla hittade var på rea. 

Vfamiljen har varit och sett på Monster Jam i helgen. Davis speciellt är alldeles tokig i Monster Jam så det har nog varit bästa kvällen i hans liv. Så söt! 

Hoppas alla får en bra start på påsken. Kramar!!
Pyssel från Art class

Sabrina alldeles koncentrerad på att göra en brasiliansk delikatess
Prom dress provning haha
Fin bild på dessa goa tjejer, värda nyttig autentisk ameikansk mat efter en dags shopping

Promposals and trampolines

Gosh vad det känns som att jag har fullt upp nu för tiden. Två dagar i veckan spelar jag tennis, håller på med andra aktiviteter och jag vet inte vart tiden bara går. 

Igår efter tennisen frågade Hannah mig om jag ville följa med henne till ett trampolinställe med hennes kyrka, så jag hängde på! På kvällen kom jag på att jag inte hade gjort färdigt en psykologiläxa så gjorde klart det och sen sov jag. Dessutom har vi typ haft gäster hela tiden hemma känns det som. Plus så hänger Madi och jag ofta efter skolan hos varandra. Whoa!! 

Nästa vecka är i alla fall Spring Break! Så taggad! Ska åka till Kalifornien med familjen och Thea. Sola hela veckan! 

Btw, folk är fullt upp med sina promposals nu. Här är ett exempel jag såg på parkeringen till vår skola:

Picknick igen!

Sitter nu i vardagsrummet och bloggar medan familjen sitter och tittar på Stuart Little. Det var typ min favoritfilm när jag var liten, naaw, haha.
 
Igår var en busy busy dag. Började med picknick med massa mat, gott sällskap och volleyboll. Sen kom jag hem på kvällen och satt barnvakt till pojkarna med Thea.
 
Idag var vi i kyrkan och senare får vi gäster. På kvällen kommer sen Gracie, Tony och Sarah över för att se på The Walking Dead men oss. Det är en tradition hos oss att dom kommer varannan söndag och så ser vi på två avsnitt. Det är en så bra serie!!!
 
Här är bilder från picknicken, tagna med Giorgias kamera.
Skål! Med Sabrina och Madison
Haha usch vad vi åt. Nästan alla tog med sig mat så vi hade massa att äta, fyfy. 
Söta Hannah 
Trion
Detta är typ mindre än halva gänget från picknicken haha
Kurara och jag