Skype med värdfamilj

Aaahh, jag skypeade precis med min värdfamilj. Jag var så nervös innan. Jag var inloggad på Skype men vi hade inte sagt än att vi skulle ringa eller nåt. Jag trodde att min värdfamilj skulle höra av sig när dom var hemma eller något först, men plötsligt så ringde dom bara. Jag fick lite panik där och sa "Va?? Dom ringer redan!! Vad ska jag göra??" till min pappa som satt i bakgrunden och kollade på fotbollen på TV. Så roligt, han bara "Men svara då!!" Så trög jag är som bara står där och stirrar på skärmen istället för att faktiskt svara bahahah.
    Hur som helst svarade jag så klart och så satt vi där och pratade i ungefär en halvtimma. Det gick jättebra och mina (framtida) värdbröder var så söta! Det enda var bara att jag inte hade planerat något speciellt att fråga, men jag har egentligen så många frågor, fick lite blackout där. Meen det är lugnt ändå, vi sa att vi skulle skypea eller facetimea några gånger till innan augusti. Weeey! 
 
 
1 Mimmi:

skriven

Hej!
Så himla kul att du skypat med din värdamilj!
Jag skypade också med min familj i Arkansas för 3 dagar sen och herreegud vad mysigt det var! Längtar sååå tills vi åker!
kram!

2 Cecilia Höglund:

skriven

Hej!
Jag ska också åka på ett utbytesår till USA, vill du göra ett länkbyte? :)

Kommentera här: