Yosemite Trip Pt. 2

Här kommer fler Yosemite-bilder. 
Här är jag med ett gäng Kalifornien-utbytisar framför ett vattenfall
Vini och jag
Min härliga APA för CHI Sarah, jag, och min superba koordinator Jen
Vini, Sabrina, Gracie och jag
På äventyr med supersöta Lauren från Belgien 

Yosemite Trip Pt. 1

Förra helgen var jag i Yosemite, en nationalpark i Kalifornien, på en tripp organiserad av min organisation CHI. Vi var ett gäng utbytisar från Las Vegas alltså, och så några från Kalifornien, som delade ett hus tillsammans. Det här kommer alltid vara en utav mina bästa minnen från mitt utbyte, helt klart. Hela CHI-gänget känns som en familj och det var bara fyra helt perfekta dagar. 
 
Första dagen körde vi i ungefär 9 timmar för att komma dit och på kvällen hängde vi alla bara tillsammans. På fredagen åkte vi till själva parken och såg på vattenfall, varav ett utav dem är Nordamerikas högsta. På lördagen snöade det (!!!) och hälften av oss gick och vandrade upp hälvvägs till det högsta vattenfallet. Det var så härligt, trots dimman och snön. Vi såg prärievargar och lodjur. Sen påstod Harald (Norge) och Eli (Nya Zeeland) att dom såg en liten björn också. Den natten satt vi sen uppe och sov bara två timmar. På söndagen fick vi sen säga hejdå till våra nya Kalifornien-vänner efter att ha varit och kollat på enorma träd. 
 
Fantastiska fyra dagar helt enkelt som jag aldrig lär glömma. 
Harald från Norge och jag med den svenska flaggan 
Kurara (Japan), Lucia (Spanien), Sophia (Tyskland), Sabrina (Brasilien), jag, Lauren (Belgien), Bianca (Argentina), Dominika (Slovakien) och Elena (Italien) 
 
Sophia och jag 
Everybody!

Prom 2k15

Prom var för ungefär en och en halv vecka sen nu. Det var en så kul amerikansk upplevelse! Min prom date var Josh som jag lärt känna mest genom min algebra class, men vi har tre klasser tillsammans. De andra i min prom grupp var Sabrina med Chris, Hannah med Chase och Madi med Leopoldo.
 
Det började med att vi möttes i en park för att ta bilder, sen åkte vi och åt middag i en Grekisk restaurang, och sen drog vi till dansen. På dansen var det som i amerikanska filmer där dom announced prom queen och prom king. Det var rätt kul att se. Det var kul att dansa hela kvällen sen också, innan vi till sist drog hem till mig med ett gäng och hängde och såg på en skräckfilm. Alla drog hem vid typ 1 på natten. En hääärlig kväll helt enkelt!
Josh sätter på mig min corsage
Josh och jag
Lite suddig bild på min corsage
Las chicas; Sabrina, Madi, jag och Hannah
The boys; Josh, Chris, Chase och Leopoldo
Jag och Hannah
Sabrina och jag
Världens sötaste bild på Chris och Sabrina 
Josh och jag coola som få
Hela gänget
Bond-bild