Hollywood Hills to Grand Canyon

När pappa och Karin skulle komma och besöka mig åkte jag först till Los Angeles och mötte upp dom där. Då åkte vi på en tour där och såg på kändisars hus, gick på Walk of Fame, och cyklade på Santa Monica och Venice beach. Det var riktigt kul att få se och uppleva.
Vi besökte också Universal Studios. På vägen hem till Vegas stannade vi också på Death Valley, där man har mätt högsta temperaturen på jorden. Det var varmt där haha.
Innan pappa och Karin åkte hem till Sverige åkte vi till Grand Canyon tillsammans också. Så mäktigt är det. Det är så sjuuukt stort. Sen stannade vi också till på Route 66 på vägen hem till Vegas.
 
-- Det har verkligen varit fantastiskt att få se alla dessa platser runtom i USA. Ska också komma med bilder från Washington DC där jag var på Year End Camp med Explorius. Kram!
 

18 år i Vegas

Sitter hemma och kollar igenom bilder från den sista månaden i USA. Tänkte att jag publicerar lite bilder från det. Lovade också i ett inlägg att göra det i slutet, men det blev aldrig av hehe. 
 
Galet att nya utbytesstudenter till USA redan börjat åka iväg på sina äventyr. Är lite avis på att dom har allt det där framför sig haha. 
 
Här är bilder från min födelsedag i Vegas. Jag hade först en liten fest med mina närmsta kompisar. Kunde verkligen inte ha bett om bättre vänner där. Det var en otroligt kul kväll, saknar det. 
Dagen efter, på min faktiska födelsedag, gick pappa, Karin och jag runt på The Strip. Sen åt vi middag med min värdfamilj på Hard Rock Cafe. Efter det gick vi runt lite till, såg på Bellagio fontänen osv. 
(Spelade förstås inte påriktigt, man måste vara typ 21 för det där haha)
 
-- Kommer med mer bilder om nån dag. Hejsvejs!

Home

Nu har jag varit tillbaka i Sverige i tre veckor. Det kändes jätte konstigt först när jag var hemma, men mest dom första dagarna. Sen har det känts helt normalt. Det är skönt att det är normalt att vara hemma och det är jättehärligt att se alla här hemma igen, som om jag aldrig hade varit borta ifrån dom. 
 
Något konstigt är dock att det inte känns alls att jag varit borta, som att de senaste 10 månaderna var en dröm. Det är jätteskumt. Jag saknar Vegas jättemycket redan och alla människor. Det är fortfarande svårt att fatta att det är helt slut när jag tittar tillbaka. 
 
Jag är så otroligt tacksam för att jag fick möjligheten att åka iväg på utbytesår, och att jag fått uppleva allt jag har fått uppleva. Det har varit det bästa året i mitt liv och kommer alltid att ta stor plats i mitt hjärta. 
 
Year End Camp var otroligt bra med. Med Explorius fick jag alltså åka till Washington DC innan jag åkte hem. Precis som Soft Landing Camp var det ett sååå bra mellansteg mellan att lämna en familj, och ett annat hem, och möta en annan. Det var underbart att få träffa andra utbytesstudenter med andra och liknande upplevelser och diskutera allt, och våra känslor över att lämna hem och komma tillbaka hem. Det var en jättebra sammanfattning på allt som hänt som man nog annars inte hade fått. 
 
Thank you for everything America! I'll be back to see you again.❤️