All Good Things Come To An End

Tiden här i Vegas börjar komma mot sitt slut. Om två veckor är jag i Washington DC på Year End Camp. Min familj har varit och hälsat på, jag har gjort klart mina finals i skolan och haft min sista skoldag. På torsdag är det graduation och sen blir det träffa kompisar och hänga med vfamiljen så mycket som möjligt.
 
Jag minns i mitten av förra terminen hur Chris, min vpappa, sa till mig att en dag kommer jag vakna upp och mitt utbytesår kommer att vara slut. Och det är verkligen precis så det känns just nu. Det har gått så otroligt fort. Samtidigt har det hänt så mycket och förra hösten känns som en evighet sen.
 
Allt har inte varit en dans på rosor genom året, och jag är så nöjd med att kunna säga att jag klarat det. På bloggen så är det inte så mycket svårigheter jag skrivit om. Mest för att det inte är dom sakerna jag kommer att titta tillbaka på. Jag vill med det här bara säga att om det är någon framtida utbytesstudent som läser min blogg, och andra utbytesbloggar, så är inte allting bara en massa kul upplevelser. Ingenting är perfekt. Men det är det man lär sig av och blir starkare av med. 
 
Så about Las Vegas... Las Vegas inte är direkt "normen" i USA. Min värdmamma brukar alltid påpeka och säga att folk inte är så här i normala fall i USA, och att high school är annorlunda med. Folk är generellt inte jättetrevliga här alltid in public som man normalvis hör att amerikaner är, och high school spirit är inte lika stort här. Jag antar att det i stor del också beror på att vi har så många elever i skolan och bor i en stor stad, där allting inte handlar om the local high school liksom. Football games tyckte jag var mycket high school spirit och sånt, precis som man tänkt sig, men annars är det inte mycket såna evenemang kring skolan. 
 
Med det här säger jag absolut inte att jag är missnöjd med mitt utbytesår. Absolut inte! Det har varit fantastiskt verkligen, och att ha fått se en annan verklighet har varit eye opening. Det är fortfarande Amerika här och det märks. Så du som läser som ska åka på utbytesår; ditt år kommer att vara fantastiskt, oavsett vad du upplever. Allas utbytesår är unika. 
 

Jag har en massa fler inlägg jag ska skriva om senaste veckorna. Har missat att uppdatera en del nu, och
massa har hänt. Massa bilder och sånt som ska upp, men min dator krånglar så kan inte ladda upp mina bilder just nu... Men jag lovar det kommer snart!
 
Vi ses snart Sverige! Saknar er alla, och hoppas ni fått en bra start på sommaren!!