Att sporta, eller inte sporta?

Hello bloggen!
 
Jag har kollat in på sporter som finns i skolan jag ska gå på i USA och det som finns på hösten för tjejer är golf, cross country, soccer, tennis och volleyball. Jag är helt värdelös på sporter egentligen, men genom att sporta mår man (enligt vetenskaplig forskning) bättre och jag vill minimera risken till att jag typ får sömnproblem eller nåt där, höhö. Nej men dessutom är det bra att hålla sig ockuperad under dagarna efter skolan. Därför har jag funderat på tennis (vilket jag bara har provat på en gång i hela mitt liv och det var ingen vacker syn), och tänkte testa på det lite mer under sommaren så att man har en chans att komma med. Eller så borde jag spela fotboll... Det kan väl inte vara såå lika svårt... Nå väl, det återstår att se. 
 
Har nu fått information om hur man fixar visum också men Explorius måste skicka hem en grej till mig först innan jag kan börja ansöka. Det hela ser så himla komplicerat ut och blä, varför...?! Äehh, låt oss bara få det överstökat, tack! 
Vem vet, det här kanske är jag om ett år... He, he.
1 Ida Björnfot:

skriven

Hej! Jag ska också åka som utbytesstudent till USA i höst och undrar om du skulle vilja göra länkbyte? :)

2 Ida Björnfot:

skriven

Oj, såg nu att du redan hade länkat mig, så länkar dig också hahah! ;)

Svar: Haha, ja ingen fara! :)
vegasbebis.blogg.se

3 Hanna:

skriven

Hej! Såg att du ska åka till USA som utbytesstudent, vad roligt! :PHar du fått en placering än? Jag ska till Kirklin, Indiana. Är så enormt taggad! :D Skulle du vilja göra ett länkbyte?
KRAM

Kommentera här: