75 dagar kvar

Tiden går så fort. I söndags var jag på Explorius allra sista avresemöte. Det mesta dom gick igenom hade man hört tidigare på avresemötena eller i andra sammanhang, och dom pratade mycket om sånt man inte vet innan man har värdfamilj. Men det var ändå kul och fick lära mig lite nya saker. Efter det har jag varit ännu mer taggad för att åka iväg. Längtar så mycket! 
 
I förrgår hade jag uppspel med världens bästa teatergrupp. Kommer att sakna dom så mycket!! Det är en så härlig grupp med jättebra sammarbete och alla är bara så härliga. Pjäsen blev riktigt lyckad och det var verkligen kul att spela upp det på en större scen. Jag är lite ledsen för att jag glömde ta bild på hela gruppen dock... Världens bästa teatergrupp alltså!!! ♥
 
Snart är skolan slut också. Jag har bara tre skoldagar kvar nästa vecka. Veckan efter det kommer jag inte gå till skolan för jag ska sommarjobba. Missar förmodligen skolavslutningen men det får jag väl leva med. Snart är det sommarlov, åh vad jag längtar till det med!
 
Bara två och en halv månad kvar!!
"Spend a little more time trying to make something of yourself and a little less time trying to impress people."
- The Breakfast Club
 
 
 

Kommentera här: