Du är kung, Simba

Idag var det filmkväll i teatern i skolan efter skolan. Dom visade Lejonkungen. Stack dit med Sabrina och Hannah. Dä va roligt! Förra veckan under teaterlektionen drog vi i teaterklassen ut och "annonserade" dekorativt filmkvällen genom att rita med kritor på marken. 
 
Förra helgen hade vi en överraskningsfest för Flavia som åker tillbaka till Italien på söndag. Älskar överraskningsfester. Vi gömde oss bakom köksön och släckte allt i huset. Sen kom hon in och vi hoppade fram och ropade SURPRIIIIISE och hon var jättechockad. Jättegulligt, och så glad hon blev! Var en bittersweet kväll förstås. Mysigt, men så sorgligt. På lördag är det Ambers adjö-fest. Så himla sorgligt, fattar det inte. Förra veckan hade både Flavia och Amber sin sista vecka i skolan. Imorgon ska jag åka hem till Amber, Gracie och Tony efter skolan för vi ska på kvällen åka till en Etiopisk restaurang med deras familj. 
 
Förresten, nästa vecka ska Thea och jag göra en vlogg på svenska/norska. Den här gången ska den vara mycket kortare (hehe hoppas jag...) och ska ha den öppen så alla kan se den. 
 
Kramisaaar
 Hela gänget från festen, tagen med Flavias polaroid

Kommentera här: